Compania Better Environment & Ecosystem a început de la o dorință dar și de la o nevoie!

 

Dorința noastră este ca aerul pe care îl respirăm să fie mai curat, apa pe care o bem sa fie mai pură iar mediul în care trăim să fie cât mai natural, chiar dacă locuim în oraș.

Parte dintr-un grup de companii din UAE, compania are sediul central în Luxemburg, iar birourile subsidiare localizate în București, România. Bazele noii entități au fost puse de specialiști în domeniu, profesioniști cu o experiență vastă în domeniu. Start-up-ul de succes a devenit o confirmare a managementului eficient, întrucât a beneficiat din start de o logistică foarte bine pusă la punct și de o gestionare realistă și pragmatică a unei infrastructuri complete.

Compania noastra este în curs de implementare a unui proiect inovator ce are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii integrate privind managementul deșeurilor – colectarea, transportul, depozitarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, dar și Consultanță pe Mediu conform legislației în vigoare privind gestiunea deșeurilor

Prin colectarea eficientă, BEES vine în sprijinul partenerilor grupului în vederea procesării deșeurilor, participând indirect dar activ la reducerea consumului de combustibil fosil.

Ne-am propus și am reusit să devenim parteneri de încredere pentru toți generatorii de deșeuri care doresc gestionarea acestora în condiții eficiente și sigure din punct de vedere al protecției mediului.

Astfel, venim în sprijinul acestora cu oferte personalizate în funcție de profilul activității fiecărui generator în parte, facilitând activitatea și managementul gestiunii deșeurilor și contribuim la combaterea schimbărilor climatice, reducând consumul de combustibil fosil.

 

Bees

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre noi sau doriți să solicitați o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați!